Ponovno obiskali devetošolce ob podpori SPV Ptuj
May 24, 2023
Poletna Čista nula v Ljubljani in na Vrhniki
June 11, 2023
16 LET IZKUŠENJ

Na Zavodu Varna pot že vrsto let izvajamo preventivno-izobraževalne programe za otroke od vrtca do srednje šole. Oblikovani so bili ob pomoči visoko usposobljenih pedagogov, psihologov in strokovnjakov, primerno prilagojeni glede na starost in sposobnosti udeležencev. Od leta 2007 smo vključili že več kot 192.467 otrok in mladostnikov.

TRADICIONALNO NA GIMNAZIJI BEŽIGRAD

Danes smo z navdušenjem začeli s 5xSTOP je kul delavnicami za dijake 1. letnikov na Gimnaziji Bežigrad v Ljubljani, ki bodo potekale vse do četrtka.

Na današnji delavnici o varni mobilnosti smo skupaj z dijaki raziskovali pomen varne mobilnosti, delili mnenja in argumente. Posebno smo se osredotočili na problematiko alkohola med mladimi v prometu. Skupaj smo poglobljeno razpravljali in si prizadevali za ozaveščanje ter iskanje rešitev.

Naš cilj je oblikovati pozitiven odnos do varnosti v prometu ter prepoznati vrednote življenja, zdravja in varnosti skupaj z dijaki. Skupno smo se zavezali k ukrepom za preprečevanje prometnih nesreč ter iskanju rešitev, ki sledijo ciljem Vizije NIČ.

Skupaj prispevamo k uresničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Comments are closed.