Alkohol skoraj ponovno povzročil tragedijo
December 10, 2020
Reševalci, zdravniki, policisti in gasilci so enotni: »Varujmo življenja, vozimo trezni!«
December 16, 2020
Ljubljanski policisti poročajo o nenavadni prometni nesreči. Voznik je najprej povzročil prometno nesrečo, s kraja katere je odpeljal. Potem je zapeljal k podjetju v bližini, trčil v vozilo, nato še v ograjo. Želel je tudi fizično obračunati z uslužbenko podjetja, ki je zaprla ograjo.

Včeraj okoli  19. ure se je v Savskem naselju v Ljubljani zgodila prometna nesreča. To je povzročil voznik osebnega vozila, ki je nato s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu predal svoje osebne podatke.

Nekaj minut zatem so bili policisti obveščeni, da je voznik istega osebnega vozila zapeljal na dvorišče podjetja, kjer je najprej trčil v vozilo, nato pa še v ograjo, ki jo je uslužbenka zaprla, da voznik ne bi odpeljal s kraja. Voznik je želel fizično obračunati z uslužbenko podjetja.

Policisti  so  opravili  ogled  kraja  obeh prometnih nesreč, vozniku pa so odredili preizkus z alkotestom, ki je pokazal rezultat 0,86 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje do streznitve in začasno odvzeto  vozniško  dovoljenje, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog  na pristojno okrajno sodišče. Zaradi kršitve javnega reda in miru ter neupravičenega prehajanja občin mu je bil izdan plačilni nalog.

Vir.

Comments are closed.