Čista nula, čista vest ob podpori Porsche Slovenija
August 4, 2021
Park varne mobilnosti v Supernovi Ljubljana Rudnik
September 3, 2021

Spletni medij 24ur.com poroča:

“Na Šmartinski cesti v Ljubljani se je v večernih urah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik motornega in voznica osebnega vozila. Slednja je po trčenju s kraja odpeljala, a so jo izsledili kmalu po prometni nesreči. Motorist je huje poškodovan.

Včeraj, okoli 21.30 se je v križišču Šmartinske ceste in ulice Terbeže zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in voznica osebnega vozila. Ljubljanski policisti so ugotovili, da voznica osebnega vozila pri vključevanju na prednostno cesto ni upoštevala prednosti motorista in je trčila vanj.

Motorist je padel in se pri tem huje poškodoval, voznica pa je brez ustavljanja odpeljala s kraja nesreče. Povzročiteljico so izsledili kmalu po prometni nesreči. V postopku so ji odredili preiskus  z alkotestom, ki je pokazal rezultat 0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče ter do prihoda reševalcev nudili pomoč poškodovanemu motoristu. Reševalci RP Ljubljana so poškodovanca prepeljali v bolnišnico.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu in kaznivega dejanja zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.”

Vir.

Comments are closed.