Pijana vijugala po cesti
July 23, 2021
Čista nula, čista vest ob podpori Porsche Slovenija
August 4, 2021

Spletni medij 24ur.com poroča:

“V vozilo ženske iz okolice Ilirske Bistrice, ki je sedela v avtomobilu, se je zaletel 59-letni domačin, ne da bi zaviral. Potem je med vzvratno vožnjo trčil še v stanovanjski blok. Policisti so z alkotestom ugotovili, da je bil pijan, saj je test pokazal, da ima v organizmu 1,08 mg alkohola na liter izdihanega zraka.

53-letna ženska se je v Ilirski Bistrici usedla v osebni avtomobil in takoj opazila, da z njene desne prihaja drugi avtomobil. Zato se je z vozilom ustavila. Voznik omenjenega avtomobila, 59-letni domačin, je najprej zapeljal čez robnik, nato pa ne – da bi zaviral–  trčil v njeno stoječe vozilo. Potem je svoj avtomobil skušal premakniti, pri tem pa še dvakrat trčil v stoječe vozilo, nakar je uspel prestaviti v vzvratni pogon in se med vzvratno vožnjo z zadnjim delom vozila še večkrat zaletel v sosednji stanovanjski blok, so opisali predstavniki s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti so mu odredili preizkus z alkotestom in tako ugotovili, da je pijan. Test je namreč pokazal, da ima v organizmu 1,08 mg alkohola na liter izdihanega zraka. “Policisti bodo zoper njega podali obdolžilni predlog,” so še pojasnili na PU Koper.”

Vir.

Comments are closed.